‘DIGUES LA TEVA!’ P.12: Tarragona opina del cartell de Santa Tecla’16 i la mascota Tarracus

tarracus cartell santa tecla

PUBLICITAT

El programa 12 de ‘Digues la teva!’ es centra i recull l’opinió del carrer i les xarxes sobre el cartell de Santa Tecla 2016 i la mascota dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, anomenada Tarracus. I a tu què et semblen?

El nou cartell de les festes de Santa Tecla 2016 dedicat al nano capità, representant tan sols la seva vestimenta, i sobretot la mascota de Tarragona 2017, Tarracus, presentada recentment a partir del disseny guanyador en un concurs infantil, han generat aquesta última setmana un gran allau de comentaris, opinions, crítiques, bromes, paròdies, notícies, articles i memes. De fet hi ha un, el de la imatge, on fusionen tots dos.

Aquesta setmana hem recollit un cop més l’opinió del carrer i les xarxes socials on vosaltres també podeu deixar els vostres comentaris amb etiqueta #DiguesLaTevaTGN. Us agrada el resultat de la mascota? És representativa de la ciutat? I el nou cartell festiu, què opineu? Us agrada més o menys que el de l’any passat? Creieu que Tarragona també hauria de poder veure i votar les diverses propostes com fan altres ciutats i tal com es va fer amb els dissenys de la mascota? Participa! Gràcies!

PUBLICITAT