‘DIGUES LA TEVA!’ P.6: Bruixes, esoterisme i programes de tarot

BRUIXES

PUBLICITAT

Aprofitant la Fira Aquelarre 2016 el passat cap de setmana a Tarragona, ‘Digues la teva!’ ha volgut dedicar el programa 6 a conèixer si Tarragona creu en bruixes, el món esotèric i les prediccions.

I tu, hi creus?, tens supersticions o amulets?, has consultat alguna vegada el Tarot?, i l’horòscop? Són altres preguntes que hem formulat i amb les que pots participar en les xarxes socials Facebook i Twitter de Ràdio Ciutat de Tarragona amb etiqueta #DiguesLaTevaTGN

El programa també ha dedicat espai a repassar alguns moments televisius destacats amb peculiars trucades a programes de vidència. Qui no coneix a Esperanza Gracia, Sandro Rey o la Bruixa Lola? Tanmateix no significa que no hi hagi qui pugui tenir un do especial i treballi el tema amb serietat i professionalitat, o almenys qui hi cregui i li serveixi d’ajuda. En tot cas, tu què hi penses? Opina i Digues la Teva! Atents amb el tema del proper Digues la Teva! amb el qual també podreu participar via whatssap amb missatges de text o veu al 644 30 39 70.

PUBLICITAT