Dues jornades infal·libles

El Club Bàsquet Tarragona s’ha estrenat aquest migdia amb una contundent victòria en la seva estrena al Pavelló del Serrallo. Els blaus volien reafirmar la seva bona dinàmica després de la victòria de la setmana passada a Sant Cugat i una vegada més, han sabut estar a l’altura

L’entrenador del CBT, Berni Álvarez explica que les dues parts han sigut totalment diferents i assegura que està content per la feina feta.

El partit ha començat molt igualat. Els dos conjunts han estat encertats des de la línia de 3. L’equip visitant ha sabut aprofitar bé algunes imprecisions dels locals, però amb l’entrada a la pista dels més joves, el joc del CBT ha començat a fluir i s’ha aconseguit arribar a la fi del primer quart amb un 19-18 al marcador.

Al segon quart, el conjunt blau ha continuat en la mateixa línia, però Es Castell ha dominat el rebot ofensiu i això ha permès que arribessin al descans amb un 36-41 a favor dels menorquins.

A partir del tercer quart, la dinàmica ha canviat i gràcies a la intensitat i el bon joc col·lectiu, els tarragonins han aconseguit emportar-se la victòria per 89-77.