Durant el confinament… Dibuixa superació, #Dibuixa Optimisme

A partir d’aquest dijous 2 d’abril tots els nens i nenes de 3 a 99 anys poden participar al Concurs de Dibuix dirigit al període de confinament sota la iniciativa de l’agència Pastor Publicidad, Ràdio Ciutat de Tarragona i els concessionaris Kia Garancar, amb una aposta comuna que té per objectiu oferir una activitat d’esbarjo i potenciar la creativitat de totes les persones que viuen un confinament responsable a les seves llars.

PUBLICITAT

Sota el títol i lema ‘Dibuixa la superació, dibuixa l’optimisme’, la iniciativa de sensibilitat social busca reflectir per part dels participants una visió positiva dins la serietat de la situació actual amb un raig de llum del camí per endavant.

Es pot concursar fins al 15 d’abril fent un únic dibuix amb la tècnica que es prefereixi i en un format A4, ja sigui en horitzontal com en vertical, i fer-ho aribar accedint www.rctgn.cat/concurs-dibuix/ on reomplir el formulari de participació i pujar la imatge del dibuix escanejada o fotografiada en un arxiu no superior als 10 mb.

Els dibuixos seleccionats tindran difusió a les xarxes socials de les empreses que fomenten el concurs i seran exposats un cop acabi el confinament a les instal·lacions de la concessió de la Nova Kia Garancar a Tarragona, ubicat a la carretera de València 220. Per la seva part, el dibuix guanyador serà obsequiat amb una caixa de regal vàlida per a una experiència gastronòmica, d’oci o cultura per a dues persones a més de la cessió durant un dia d’un dels vehicles de la marca Kia.

PUBLICITAT