El Autobusos d’Hidrogen aproven amb èxit per ser una realitat al 2022

Després d’haver circulat durant uns dies per Tarragona i de canviar el color vermell pel verd per alguns passatgers, l’autobús d’hidrogen verd s’ha presentat oficialment a la ciutat.

PUBLICITAT

Tot i que de moment només és una proposta i encara queda que surti el procés de licitació, aquesta nova forma de mobilitat s’ha provat amb èxit a Tarragona per les principals rutes dels autobusos municipals i amb la seva màxima capacitat, un total de 64 passatgers.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha reafirmat l’aposta de l’Ajuntament per caminar cap a un futur més sostenible i ha destacat que aquesta nova mobilitat és el futur i un pas significatiu per la ciutat.

Per altra banda, segons ha confirmat el president de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, Jordi Fortuny, estan treballant perquè aquests autobusos siguin una realitat al 2022 a la ciutat i que aquest projecte també implicarà la creació de nous punts de recàrregues i un parc per aquests nous autobusos que semblen ser el futur més proper.

PUBLICITAT