El Camp de Mart posa la banda sonora a aquesta Santa Tecla

El grup valencià Zoo i els tarragonins Cultrum seran els encarregats de donar el tret de sortida a la setmana més festiva de Santa Tecla. La majoria d’actes es concentren en els propers 4 dies sent el dijous 23 el dia més intens de celebració de la festa major i del retorn del tradicional seguici, balls parlats com Dames i Vells i els castells.

tarragona.cat
PUBLICITAT

El Camp de Mart torna a obrir portes aquesta nit i tornarà a ser l’escenari de la festa. Després del concert de Zoo i Cultrum d’aquesta nit, Roba Estesa, Balkan Paradise Orchestra, Feitxe 13 o Tremenda Jauría ompliran de música les properes nit amb les entrades exhaurides.

Però més enllà de la música, dimarts a les 19h, el baríton tarragoní Àngel Òdena farà el pregó de les festes i donarà pas al primer Amparito Roca d’aquesta Santa Tecla. El dimecres 22 serà el dia del retorn del seguici amb diverses tandes de lluÏment a la Plaça de la Font que es repetiran pel dia 23.

Així doncs, Tarragona enceta la segona setmana de festa major amb més d’una trentena d’actes per endavant que acabaran el divendres 24 amb la tradicional tronada final de Festa Major des d’un punt indeterminat de la ciutat.

PUBLICITAT