‘El conte de mitjanit’, millor Disfressa d’Or dels darrers 5 anys, a l’enquesta

El conte de mitjanit’, la temàtica de la Ventafocs de Cromàtic Fusion, guanyadora a l’edició del Carnaval 2017, ha resultat la temàtica més votada a l’enquesta proposada per Ràdio Ciutat de Tarragona al llarg de les 4 setmanes, en que ha durat ‘Cobertura Carnaval 2021’.

cromatic fusion tematica conte de mitja nit la vnetafocs
PUBLICITAT

Entre les 5 comparses guanyadores de les passades 5 edicions de la Disfressa d’Or, Cromàtic Fusion encapçala el rànking amb un 43% de vots amb la temàtica del ‘Conte de Mitjanit’ que la va fer guanyar l’any 2017. Seguidament ocupen posicions la comparsa Sinhus Sport, Disfressa d’Or 2016 amb la temàtica de l’Alicorn que ha rebut un 34% de vots; la comparsa Disc45, Disfressa d’Or 2020 amb ‘El reino de Siam‘, que ha obtingut 11’7% de vots; la comparsa Aerodance, Disfressa d’Or 2018 amb la temàtica ‘Rei d’un bosc hivernal’ amb 7% de vots i finalment la comparsa Som i Serem Urban Style, Disfressa d’Or 2019 amb la temàtica Mekatilili, guerrera africana, que ha obtingut 4’3% de vots.

GUANYAROR/A SORTEIG CAMPINGSBOX

Tal com s’havia anunciat, entre tots els participants que han validat el vot, mitjançant correu de comprovació, s’ha realitzat sorteig d’un CampingsBox, per estada a un Camping de Catalunya en dates a escollir, per part de Campingscat.com.

La persona que ha resultat guanyadora és: Cristina Estrems

Moltes felicitats a la comparsa guanyadora de l’enquesta, al guanyador/a del sorteig i gràcies a tots/es els demés per participar!

PUBLICITAT