El Fent Camí exigeix una solució

El 2006, l’AEIG Fent Camí va haver de deixar les instal·lacions de La Salle i des de llavors no disposen d’un local propi on poder desenvolupar les activitats amb normalitat.

PUBLICITAT

Jordi Andrés Salamé, en representació a tot l’equip de caps, explica que fins ara disposaven del Centre Cívic de la Part Alta, però a causa de la poca ventilació i per tant, l’incompliment de les mesures de seguretat de la COVID-19, el cau es desenvolupa al carrer.

Des de llavors, el primer dissabte de cada mes realitzen les activitats a la Plaça de la Font i a les 12:00h llegeixen un manifest davant de l’Ajuntament amb l’esperança que aquest els hi ofereixi alguna solució.

Durant tots aquests anys l’únic que havien aconseguit de l’Ajuntament, era una casa al carrer Civaderia que només podien utilitzar-la com a magatzem, ja que l’estructura no era segura arquitectònicament i amb els anys es va deteriorant.

Ara, amb el retorn del lleure a la presencialitat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona els hi ha cedit el seu local els dissabtes, perquè puguin dur a terme les activitats amb normalitat sempre que es compleixin les mesures de seguretat, a les dues branques més petites. Les altres, però, segueixen al carrer.

PUBLICITAT