Harry Potter i els tailandesos es coronen al Carnaval 2020

Les comparses Colours Fantasy amb la temàtica fantasiosa de Harry Potter i Disc 45 amb la temàtica thailandesa ‘La Llegenda de Siam’ han estat proclamades les guanyadores del Carnaval 2020 de Tarragona. S’emporten 800 i 500 euros respectivament i portar l’any vinent els sèquits del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina.

PUBLICITAT

Enguany han concursat gairebé una trentena de comparses de les quals tan sols la meitat s’ha classificat obtenint 300 euros i poder sortir a la propera edició a la Rua de Lluïment de diumenge.

Com a fet destacable, per primer cop en 10 anys la comparsa Nou Ritme no ha guanyat el carnaval tot i haver-se classificat i han quedat fora les quatre noves comparses d’enguany davant d’un carnaval que cada cop té major nivell i el llistó més alt.

També han rebut reconeixement la Colla la Bóta per la seva sàtira, la Ballaruga com la més participativa i la ja desapareguda Aquí hi ha marro amb el premi anècdota pel seu ‘Marro Talent’ instal·lant en un punt del recorregut una taula de jurat alternatiu al pur estil talent show televisiu.

PUBLICITAT