‘Metges de Tarragona’ P.1: El món dels professionals mèdics

PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona estrena amb la col·laboració de l’Associació Metges en Exercici Lliure de la Província de Tarragona un nou programa dedicat al món de la medicina.

Es tracta de ‘Metges de Tarragona’, presentat pel periodista Adrià Recasens i en el que diversos professionals del món mèdic aborden des del seu punt de vista, impressions i experiència, temes rellevants que afecten o tenen a veure amb el seu col·lectiu. Una forma d’apropar el dia a dia del sector a l’audiència des de la vessant d’aquells sota els que recau la nostra salut i cura.

IMG_0758

“Creiem que és una bona oportunitat per tal d’aproximar a l’audiència i als pacients diversos aspectes de la medicina, així com el dia a dia, i la tasca del nostre col·lectiu” explica l’entitat.

El seu president, Sergi Boada, especialista en clínica del dolor i anestesiologia, forma part del primer programa junt a Gabriel Forteza, cirugià maxilo-facial amb consultes al Centre Mèdic Rambla Nova i vicepresident de l’Associació; Josep M. Salom, otorrinòleg i amb serveis a l’Hospital del Penedès al Vendrell, i Jordi Aragonès Sanahuja, ginecòleg i director mèdic i gerent de Biogest.

Les preocupacions del col·lectiu, la insatisfacció amb les asseguradores i la incursió de la medicina a Internet seran els temes que ocuparan la primera edició de ‘Metges de Tarragona’.

PUBLICITAT