El Nàstic no incorpora cap jugador en l’últim dia de mercat

La persiana ja està baixada. El mercat de fitxatges tanca sense cap sorpresa d’última hora: i això inclou fitxatges. La baixa de Djetei va ser l’única cosa destaca d’una jornada on el conjunt grana no va aconseguir, si és que ho va intentar, fitxar algun jugador.

PUBLICITAT

Els tarragonins encara els manca un migcentre per completar la plantilla, i amb el mercat tancat l’única alternativa és tirar del planter o bé incorporar un futbolista sense fitxa.

El Nàstic ha fet un total de 12 incorporacions, entre les quals destaquen jugadors com David Goldar, Jonathan Pereira i Pedro Martín, així com Damián Petcoff.

De la temporada passada romanen a la disciplina grana Bernabé Barragán, Pol Valentín, Viti, Gavi Márquez i Brugui, i s’incorporen al primer equip Cheikh, Arnau Riera, Cardona, Carreón, Pol Prats i Joel Lasso.

Amb aquest equip, sense comptar les baixes per sanció o lesió, el Nàstic rebrà aquest pròxim diumenge a les 19h a l’Andorra. Els tarragonins no s’enfronten al conjunt andorrà a la Segona Divisió B des de l’1 de febrer del 1998. En aquell cas el resultat per ser de 0 a 3 a favor dels tarragonins.

PUBLICITAT