El Nàstic reconeix als seus 31 jugadors bicentenaris

16634958350_dc0e8d1dd2_z

PUBLICITAT

El Nàstic fa aquest dimecres un reconeixement als històrics que han vestit la samarreta de l’equip de futbol en més de 200 partits. S’ha preparat un acte d’homenatge al Museu del Club on quedaran les fotografies dels 31 jugadors que fins el moment han vestit més vegades la samarreta del Nàstic.

Santi Coch, Ismael Bañeras i Romà Cunillera ocupen el podi de partits jugats amb el Nàstic en un llista on hi ha de la dècada dels 30 Wenceslao; dels 40 Català; dels 50 Gascón, Llobet, Aguilar i Camilo Roig; dels 60 Valero Serer, Gracia i Cinto López; dels 70 Àngel Garcia i Pani; dels 80 Eloy Pérez, Parejo, Martínez, Palanca, Masqué i Palomo; dels 90 Parés, Oribe, Torres, Grabulosa, Quique, Menchi i Rubio de la dècada del 2000 Serrano, Pinilla, Codina i Rubén Pérez.

Aquest reconeixement als 31 jugadors que han superat els 200 partits amb el Nàstic s’emmmarca en les celebracions del centenari de la secció de futbol del club.

L’actual plantilla, mentrestant, ja pensa en el pròxim partit de lliga diumenge a les 18h. al camp de l’Olímpic de Xàtiva. Queda enrere ja la celebració de diumenge que, segon el mig-campista Cristóbal, va ser molt correcte.

 

Ambició no en falta a l’equip en aquestes últimes tres jornades de lliga tot i que no hi hagi res en joc. Per exemple, volen deixar marca com a líders amb una gran puntuació. Si superen els 75 punts (ara en porten 71), seria el millor Nàstic de la història a Segona B.

 

Cristóbal va ser el convidat del programa Partit de Tornada de Ràdio Ciutat de Tarragona que es fa cada dilluns a la Sala El Cau i va assegurar que tots els jugadors de la plantilla voldran demostrar a Vicente Moreno que poden ser titulars en la promoció d’ascens. Per tant, té clar que ningú es relaxarà o baixarà els braços.

 

L’equip no estarà sol segurament a Xàtiva on s’espera un grup d’aficionats del Nàstic. El bar Petit Tarraco per tercer desplaçament consecutiu torna a organitzar el viatge pels aficionats: el preu és de 10 euros i inclou l’entrada al camp, esmorzar i sopa. Les reserves es poden fer al mateix bar, al carrer Baró de les Quatre Torres, fins dissabte. La sortida serà diumenge a les 10.30h.

PUBLICITAT