El Sant Salvador opta a una plaça de promoció d’ascens

Captura

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

Al grup 2 de 1a Catalana el Torreforta, últim de la categoria, rep la visita del penúltim, l’Igualada. Els de Ponent ho tenen molt complicat per salvar la categoria però com diu el seu segon entrenador, “Kiki”, si hi ha encara alguna possibilitat, passa per guanyar aquest cap de setmana.

Al grup 6 de la 2a Catalana el SPiSP rep la visita d’un dels seus rivals directes en un partit de caixa o faixa, mentre l’At. Camp Clar haurà de seguir treballant per marxar de la categoria de la millor manera i deixar el descens matemàtic el més endavant possible.

Al grup 2 de la 3a Catalana el SPiSP B continua amb la seva lluita per la permanència, el Racing vol seguir al capdavant i deixar fora de l’ascens a La Pastoreta en un duel directe dissabte i la Cultural Bonavista té l’oportunitat d’arribar a la part alta de la taula.

A l’altre grup de la 3a Catalana, el grup 3, cap de setmana molt complicat pels dos equips de Ponent: La Floresta continua visita Santa Coloma de Queralt i l’Icomar anirà al camp del líder de la categoria, el Segur.

Finalment al grup 25 de 4a Catalana es juga aquest cap de setmana l’última jornada de lliga amb quatre equips lluitant per l’única posició de playoff d’ascens. Per aconseguir-la el Sant Salvador haurà de guanyar al camp de La Riba i esperar una derrota del Calafell que juga contra el líder de la categoria. El Tarraco, per la seva banda, buscarà acabar la temporada amb una victoria a casa.

PUBLICITAT