El sector social veu com augmenten les necessitats

Totes aquelles persones que treballen en l’àmbit social són serveis indispensables, i per tant segueixen treballant aquests dies. Els i les treballadores socials i els i les educadores socials aquests dies han seguit fent la seva feina, que fins i tot els ha augmentat. Conxi Viontes, Treballadora Social del Consell Comarcal del Tarragonès, ha comentat que cada setmana els surten casos nous.

Menjador social
PUBLICITAT

Actualment asseguren que les demandes que més es fan és d’aliments i fer compres per la gent gran. I a poc a poc setmana, a setmana, puja el suport psicològic, de persones que estan molt angoixades amb la situació. 

Quan passi la pandèmia consideren que pujarà encara més les necessitats de la societat i la feina en aquest sector. 

Pel que fa a la violència masclista explica que s’han trobat en alguna situació on la víctima està convivint amb l’agressor i això dificulta la intervenció.

Pel que fa als centres de Menors no Acompanyats no els deixen sortir del centre, tot i que segueixen fent les seves activitats del dia a dia. Però com que estan tancats sense poder sortir provoca que de tant en tant hi hagi moments de tensió. 

PUBLICITAT