El Serrallo tanca el 2020 amb un nou mural històric de gran format

L’Associació de Veïns del Serallo impulsa el darrer projecte cultural del 2020. Després de la realització del concurs participatiu de murals, anomenat Mar-Mur, el barri incorpora una nova peça artística. El mural, que arribarà als 10 metres d’alçada, està ubicat al costat del ‘Pont de la Petxina’, un dels accessos més concorreguts al barri.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, l’obra recrearà una foto icònica de la història del barri a través de representar una dona ‘remendadora’, que apareix acabant o revisant les xarxes abans d’anar a la mar. Les fotografies, seleccionades pel veïnat, busquen reivindicar la història del barri pescador tarragoní.

L’artista encarregat de l’obra és el muralista del Camp de Tarragona Orion Leim. Fou un dels artistes que es va presentar al concurs de Mar-Mur i ha pintat en diverses ocasions a la ciutat de Tarragona. Mitjançant una paleta de color monocromàtica de blanc i negre l’artista pretén contribuir a la memòria històrica serrallenca.

Aquest darrer mural de l’Associació de Veïns compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona i està coordinat per la Cooperativa Combinats.

PUBLICITAT