El SPiSP s’il·lusiona amb la permanència

SPiSP

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

Al grup 2 de 1a Catalana derrota del Torreforta (4-2) davant d’un dels seus rivals directes, el Mollerussa, que el deixa amb peu i mig a 2a.

Al grup 6 de la 2a Catalana cara i creu per els nostres equips. Victòria pel SPiSP contra el Valls 1-0 que l’apropa a la permanència i derrota del Camp Clar a Tortosa que l’apropa a 3a.

Al grup 2 de la 3a Catalana victoria dels tres líders que s’allunyen dels seus perseguidors. El Racing va guanyar en un partit molt treballat 5-1 amb gols d’Edu, Julian i tres gols del capità i golejador, Alberto Chacón.

La Cultural Bonavista torna a trobar-se amb la victòria derrotant a l’Astorga per 0-1 i el SPiSP “B” va aconseguir tres punts d’or al camp del Vilafortuny.

Al grup 3 de la 3a Catalana victoria agònica i patida de la Floresta per 3-2 a casa davant del Montblanc, empat l’Icomar va aconseguir un espectacular empat a casa davant l’Altafulla, 5 a 5.

I al grup 25 de 4a Catalana derrota del Tarraco davant el Cunit (1-4), mentre el Sant Salvador  va guanyar 4-1 al Vila-Rodona i ja té a només 1 punt al segon clasificat, el Calafell.

PUBLICITAT