Els podcasts de la setmana 14 de la 3a temporada de PodcastCity

Amb fred i arribant a la recta final d’aquest gener, us portem els podcasts d’aquesta setmana a PodcastCity. Esperem que en gaudiu durant el cap de setmana!

Sí, otro episodio futbolero ¿A Ti Qué Te Pica?

PUBLICITAT

Bienvenidos un año más a “¿A Ti Qué Te Pica?”. Dos, zero, dos, dos. Hoy toca hablar de uno de los temas fetiche del programa: el futbol. Hablaremos de la serie de Diego Armando Maradona en Prime Video. Futbol y Maradona, casi los dos temas que mas nos gustra tratar en este podcast.

Los reyes han llegado Ancladas

¿Lo escuchas? No, no es el Guadalquivir, es el primer programa del año. Hoy hablaremos sobre las cabalgatas de los reyes magos y sobre lo que nos hacía más ilusión de este evento. También comentaremos cuales fueron los juguetes que siempre deseamos y que nunca nos trajeron, ¿Tendremos alguno en común? Dale al play para descubrirlo.

¡Feliz 2028 a todos! Que No Panda El Cúnico

Hoy nos acompaña Alvarito el Chavalito en el primer programa de 2028. Viajamos al futuro no demasiado distante para estrenar el año nuevo. Hoy conoceremos por qué nos llamamos Radioputo y Cubito de Hielo. Los dos motes que nos acompañan desde que empezamos en el podcasting.

Microhàbit, donar-se permís La Ciutat Que Cura

Un cop de mà per ajudar a portar millor la setmana sempre fa falta així que avui si m’ho permets… dir-te només que et deixis sentir… que la cosa va d’això… de sentir i escoltar un conte que potser t’ajuda a…. “Donar-te permís”.

Jocs amb tecnologia La Partida

En el capítol d’avui analitzem jocs de taula que tenen una peculiaritat: necesiten una aplicació o una pàgina web per a poder jugar. No deixen de ser jocs de taula que han aprofitat les possibilitats de ofereix la tecnologia.

Els mercats medievals Postals Antigues

Avui a Postals Antigues parlarem del mercat a les ciutat.. O millor dit, els mercats, perquè a la Tarragona medieval n’hi havia diversos que es celebraven dins i fora del nucli emmurallat. Començarem avui fent un petit recorregut per carrers i places de la Part Alta i sabrem quins eren aquests mercats, on s’instal·laven i com els noms dels carrers i les places han canviat arran d’aquest esdeveniment social, comercial, econòmic i estructural tan important. Veurem que molts dels noms actuals de carrers i places de la part alta, provenen de l’activitat que s’hi feia, dels oficis artesanals que s’hi desenvolupaven i en general, de la forma com vivien i de què ho feien, aquells tarragonins medievals.

PUBLICITAT