Els podcasts de la setmana 7 de la 3a temporada de PodcastCity

Dies de plena tardor els que estem vivint, amb pluja, canvis de temperatura i amb ells llums de Nadal que ja pengen dels carrers de Tarragona. Un bon moment per escoltar podcasts relaxats a casa vostra! Us proposem tornar a escoltar els podcasts de la setmana de PodcastCity.

La Setmana Santa i els joves després de la pandèmia Bandera Negra i Matraca

PUBLICITAT

Encara amb el gust dels panellets als llavis, mirem amb esperança i il.lusió el calendari de 2022. Cada dia que passa sembla més clar que a l’abril podrem sortir als carrers a professar la nostra fe, la nostra devoció, a viure aquesta nostra tradició que vivim amb tanta passió durant els dies de setmana santa. El Divendres Sant de 2022 serà el termòmetre que mesuri l’estat de salut de la setmana santa de la nostra ciutat.

Tranquilísimos ¿A Ti Qué Te Pica?

Hoy nos acompañan Jordi Asens y Pepe Calero para hablar de una canción. Qué canción? Pues la del verano. Tranquílismo, que no, no es de C-Tangana. ¿De qué habla esta canción? ¿Y en qué contextos puedes decir “tranquilísimo”? Pues eso intentaremos desgranar en este nuevo episodio de ¿A Ti Qué Te Pica?

La Fallera Calavera La Partida

Avui a La Partida coneixarem a l’Enric Aguilar, autor i editor de La Fallera Calavera. Va crear aquest joc ara fa 7 anys com a autor novell i fent un Verkami. Ara mateix al 2021 té la seva propia editorial (Zombi paella), porten un fotimer de reedicions i ja han publicat 5 jocs. No us perdeu l’entrevista que li hem fet, tota una història d’éxit a casa nostra.

Vergüenzas Ancladas

Andrea y Claudia empiezan enérgicas este capítulo y nos hablan de las cosas que les da mucha vergüenza pero no saben por qué. ¿Son las típicas vergüenzas que tiene la generación Z? También recopilan a través de un cuestionario las vergüenzas más comunes de los adolescentes y las comentan. Claudia, como es de costumbre despide el programa con su sección. ¿Quieres saber de qué se trata? Dale al play y descúbrelo.

Multivers podcaster Xampany i Crispetes

En el programa d’avui ens acompanyen un altre dels participants de PodcastCity, Iago de Que No Panda el Cúnico i el coordinador Arnau Curto. Parlarem sobre les noves estrenes, sobre reboots, sobre anime i sobre criptomonedes i NFT. I també del Joc del Calamar.

Salut conscient, agafes el timó? La Ciutat Que Cura

Tardor del 2021 amb gran part de la població vacunada podem dir que la por a emmalaltir entre d’altres pors ha guanyat força però ara tenir mal de gola, tos o un refredat ja no importa, la vacuna sembla que salvarà de tot… mentrestant la tristor i la confusió cala en algunes persones que segueixen emmalaltint sense saber ben bé perquè, quin virus deu ser ara? Serà la grip serà la Delta o un simple refredat? El cas és que immersos encara en un mar de desinformació tothom sap el què NO POT FER però ningú sap com cuidar-se…

La sisena a casa passa per canviar el xip Parlem del Nàstic

Ja fa setmanes que el Nàstic no acaba de trobar-se còmode al terreny de joc. I les últimes dues setmanes s’ha aconseguit un punt dels sis possibles contra rivals que eren, a priori, més que assequibles. Ens visita ara un UCAM Murcia ferit però amb un nou entrenador, Il·lusions renovades, perill imminent? Ho descobrim!

PUBLICITAT