Els veïns de St Pere i St Pau traslladen les queixes al ple

Els veïns de Sant Pere i Sant Pau estan cansats que no els facin cas. Des de l’Associació de veïns La Unión asseguren que fa 10 anys que no es fa res pel barri, i que aquest té mancances importants. També denuncien que l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona no s’ha posat encara en contacte amb ells, i que el barri “s’ha deixat”.

PUBLICITAT

Per això han decidit tirar endavant un pla de xoc. Aquest pla consisteix a presentar una moció a cada plenari municipal, si no els fan cas, almenys, fins al juny, per intentar forçar que el Govern es mulli. Així ho ha explicat Gabi Muniesa, President de l’Associació de Veïns de La Unión.

Aquestes mocions no les volen presentar a través de cap partit perquè creuen que “així es vota a favor o en contra segons la relació que tenen entre ells” i per això demanen que es modifiqui el ROM.

Entre altres coses demanen millorar el tràfic d’entrada al barri col·locant una rotonda, crear diferents passos de vianants, acabar amb els problemes derivats de les barreres arquitectòniques i arreglar els parcs per als infants. Muniesa destaca que això només són uns exemples del que s’ha de fer i que hi ha molta més feina. Finalment destaquen la implicació que han adoptat diferents veïns.

PUBLICITAT