Els veïns del Port consideren que el seu barri està “abandonat de la mà de deu”

L’Associació de Veïns del Port ha convocat una reunió el pròxim 5 d’abril per posar en comú totes les queixes que tenen. Els veïns farts de fer arribar les seves demanes de l’Ajuntament de Tarragona i que no es faci res volen decidir en aquesta trobada si prenen accions i quines. Així ho explicava Mari Carmen Puig, Presidenta en Funcions de l’Associació.

PUBLICITAT

Entre les seves queixes la més patent és la de neteja, ja que és un problema constant. Asseguren que el barri és un lloc de pas i una zona important pels turistes, però en canvi tenen llocs, com la plaça dels Carros i dels Infants que “són insalubres.” D’altra banda el nombre de solars abandonats també és un problema important. Diuen que des del consistori es posen multes i sancions als propietaris, però no s’arregla res així. A més afegeixen que la majoria estan en molt mal estat. Finalment també és una zona on hi ha ocupes perquè tenen pisos i edificis abandonats que diverses persones han ocupat.

Amb tot plegat afirmen que treballen per reactivar el barri, però que sembla que no facin res, perquè l’Ajuntament, tot i escoltar-los, no fa tot allò que diu que farà. A la reunió volen que participin tots els veïns i veïnes no només els associats.

PUBLICITAT