#AgendaRCTGN | Misteri i Secrets a l’Arxiu del Port de Tarragona

Arriba el cap de setmana i comencem a pensar què fer oi que si? Per això us portem agenda i propostes a Ràdio Ciutat de Tarragona amb el suport del Port de Tarragona.

PUBLICITAT

I comencem amb diversos actes per part del Port de Tarragona. Per exemple…

Heu visitat alguna vegada un arxiu o coneixeu la seva tasca? No perdeu l’oportunitat de passar una bona estona a l’Arxiu del Port. Aquest divendres de 20h a 21.30h teniu el Misteri de l’Arxivera, una activitat en format Scape Room per anar en grup amb reserva prèvia.

Per altra banda, i en motiu també del Dia Internacional de la Dona, es repeteix una activitat amb força èxit. Els ‘Secrets de l’Arxiu’ amb la senyora Castellarnau, una visita teatralitzada amb l’actriu Rat Cebrian i dos tallers amb cabuda per infants entre 4 i 12 anys per dissabte a les 18h i diumenge a les 11h de forma gratuïta però amb reserva previa fins exhaurir places. I on està l’Arxiu del Port? Al carrer Anselm Clave cantonada amb la Plaça dels Carros.

Si ens quedem en el mateix Barri del Port i sobretot si sou fans de Queen, aquest divendres a les 22h a Sala Zero no us podeu perdre l’homentage a Fredy Mercury que rendeix Momo.

I ja per acabar, sense deixar el terreny musical, està en marxa la nova i 4a edició del Festival Ja Veus que aquest dissabte a les 20.30h al Teatret del Serrallo comptarà amb l’actuació de Ferran Palau.

Diverses propostes, gaudiu-les!

PUBLICITAT