La prèvia: La consolidació de Rodri

El Nàstic de Tarragona té aquest cap de setmana una nova oportunitat per sortir del descens i sumar la segona victòria de la temporada. El rival, el filial del Barça de Gerard López, tretzè a la classificació amb vuit punts, tres més que els granes ara vintens a la taula. El projecte del filial blaugrana pretén establir-se a la Segona Divisió després de l’ascens la temporada anterior. I ho vol fer amb una barreja de jugadors de la casa i d’altres d’experimentats a la categoria.

PUBLICITAT

Els fitxatges del Choco Lozano, José Arnáiz o Ruiz de Galarreta són els que volen aportar experiència a una plantilla jove i amb poca experiència a la categoria de plata del futbol espanyol. L’empat contra l’Alcorcón i la derrota a casa contra el Lugo han creat dubtes al conjunt de Gerard López, que rebrà un Nàstic a l’alça després d’un triomf i un bon empat a La Romareda. Els blaugranes perdran pel partit a Ruiz de Galarreta, lesionat al Miniestadi davant el conjunt gallec.

Tampoc hi serà José Antonio Martínez, el central de La Palma del Condado, que ha disputat tots els partits des de l’inici de lliga. Per ampliar tot el que sabem del rival, tenim al fil telefònic a un company del Mundo Deportivo que cobreix el filial del Barça, Ferran Martínez. I després d’analitzar el Barça B a fons, ho volem fer òbviament amb el Nàstic. Després d’un triomf i un empat meritori a la Romareda, els homes de Rodri busquen la segona victòria i tres punts més per sortir del descens.

Aquesta setmana però, el central Carlos Blanco explicava que l’equip no s’havia d’obsessionar amb la posició a la taula. El que sí que ha notat l’equip ha estat la millora en l’aspecte físic, ho recalava el mateix Omar Perdomo en roda de premsa, assegurant que la plantilla està notant el treball.

Ambdós jugadors també han parlat aquesta setmana del Barça B i el seu potencial, destacant la qualitat dels seus jugadors. L’àrbitre del partit serà Santiago Varón Aceitón, del col·legi balear, ha xiulat 5 temporades a Segona Divisió B i una, l’actual i de debut, a la Segona Divisió. Els precedents amb els granes, el més imminent és el d’aquesta temporada en el partit de Copa contra el Lugo, el de l’empat i derrota als penals. A banda, a Segona Divisió B, ens va xiular el partit de primera eliminatòria contra el Racing de Ferrol, en la victòria per dos gols a zero. Varón Aceitón té una mitjana de quatre targetes per partits.

Els granes arribaran al xoc sense massa urgències i amb les baixes ja conegudes de Perone, Djetei, Stephane i Dongou. Esperen que diumenge abandonin el vintè lloc de la taula, que ocupen ara mateix amb cinc punts, i facin el pas definitiu per abandonar les posicions de descens.

PUBLICITAT