La Prèvia: La mà d’un basc ressorgeix al Tenerife

La transcendència del partit de diumenge pel Nàstic de Tarragona torna a ser màxima. No d’urgència, però sí de necessitat. L’equip ha de sumar un triomf per allunyar-se de les places de descens, ara a quatre punts, i per convèncer a casa d’una vegada per totes.

PUBLICITAT

A més, tenint en compte que el següent desplaçament és a Granada, on els andalusos només han perdut un partit, la necessitat encara es magnifica, per evitar mals majors.

El Tenerife arribarà al Nou Estadi en el seu millor moment de la temporada, després de tres partits sense perdre i amb dues victòries i amb un canvi radical d’imatge des de l’arribada de Joseba Etxeberria.

Per ampliar la información d’aquest Tete, tenim ja el fil telefònic a Yendi Hernández, company d’Onda Cero Tenerife.

Què diu el Nàstic del rival?

Sense massa novetats durant la setmana a Can Nàstic de Tarragona, Nano Rivas ja sap que no podrà comptar per lesió amb Javi Márquez, tampoc amb els ja coneguts Dumitru, Minero, Álvaro Vázquez i Djetei.

A manca de dues sessions per finalitzar la setmana, Maikel Mesa ha valorat el rival, un Tenerife en alça.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Víctor Areces Franco, d’Avilés i comitè asturià, ha xiulat quatre temporades a Segona Divisió B i quatre amb l’actual a Segona Divisió.

Els precedents amb el conjunt grana són, aquesta temporada una derrota davant la Cultural per 2-0 i la temporada passada un empat a zero davant el Zaragoza al Nou Estadi. L’anterior, una derrota a casa davant l’Alcorcón per zero gols a dos.

Areces Franco té una mitjana de 5 targetes grogues per partit.

PUBLICITAT