#ComHoVeus? #33 | Nàstic – SD Logroñés (2-1)

El Nàstic de Tarragona venç a casa davant a la Sociedad Deportia Logroñés per 2 gols a 1 i l’empat posterior de la Cultural Leonesa certifica l’objectiu: el playoff d’ascens a falta de dues jornades. Una jornada on el Deportivo de la Coruña també assolia l’ascens directe cap a la Segona Divisió A, i, per tant, només queda saber quina és la posició que assolira el Nàstic. Un dia per la reflexió després de l’entrevista exclusiva de Ràdio Ciutat de Tarragona a Fredrik Wester, màxim accionista del Nàstic de Tarragona, on parla del model de club, què passarà amb les accions i el futur a mitjà i llarg termini.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:20): “Dissabte vam conèixer en Fredrik Wester. Vam mantenir una interessant xerrada a la Ciutat Esportiva que podeu veure a la nostra pàgina web: rctgn.cat. És una persona afable, agradable, amable. Una persona que parla sense corsés. Si sap diu, si no sap no diu. No amaga res i repetia que valora especialment la transparència. Transparència.”

Carles Cortés (0:40): “No està preocupat per la part esportiva si no pugem. Assegura que econòmicament no serà cap problema. La sensació és que si ha de seguir posant diners, els posarà. Fins quan? I fins quant? Hasta Cuando y Hasta Cuanto que es diria en castellà…”

Carles Cortés (1:00): “A canvi de què? Que representaria? Wester sap que si no pugem té la paella pel mànec. Si posa diners acabarà manant, perquè ningú posarà el que ell ha posat fins ara. I la resta de consellers què volen? Volen que els segueixi posant i que els seus diners es converteixin en accions i que acabi controlant l’entitat? O precisament això no ho volen i la intenció seria trobar els diners per tornar els préstecs. Tot depèn de l’ascens a Segona?”

Carles Cortés (1:20): “Potser és una sensació equivocada, però veig dues maneres de fer molt diferents. Gairebé contraposades. Dues maneres d’entendre el futbol que difícilment poden convergir. Un posa diners, molts diners, moltíssims diners i li agradaria una cosa, els altres n’han posat, volen tenir el control, però amb uns mètodes més tradicionals. Què s’imposarà? L’entrevista sencera a rctgn.cat. I compte! De vegades no és tan important el que es diu a les entrevistes com el que s’interpreta. I quest és el cas. Del que diu Fredrik Wester podem interpretar moltes coses.”

Antoni Pinilla (16:02): “S’entèn perfectament la combinació Pablo – Godoy. Tenia dubtes de com havia d’encaixar els ultims partits, però si l’aposta és aquesta, sembla que la configuració son dos davanters. Godoy per ser més vertical i Pablo que pugui baixar pilotes i fixant centrals amb feina bruta.

Antoni Pinilla (18:07): “Godoy va donar sempre sensació de perill i que podia fer mal en qualsevol jugada. Trobo lògica la configuració amb dos puntes aprofitant la velocitat de Godoy de forma efectiva.”

Antoni Pinilla (19:11): “Pel que fa a David Concha és un jugador amb molta qualitat que té desequilibri… però és un jugador que li marca la irregularitat. La qualitat apareix i ha sigut diferencial en 5 o 6 partits. No és un jugador que tingui continuïtat i serà per aquesta irregularitat.”

Antoni Pinilla (22:01): “El final d’una temporada comencen a aparèixer els problemes físics i que al llarg de la temporada no arriben, però en el moment decisiu no sabem què pot passar.”

Antoni Pinilla (23:04): “El Depor tenia una plantilla molt bona però que ha patit. La direcció esportiva ha confiat en l’entrenador, no va tenir un inici fàcil i la pressió era alta i no és fàcil. S’ha mantingut la confiaça en el projecte i la segona part de la temporada ha sigut brillant. No és gens fàcil en aquesta categoria.”

Antoni Pinilla (32:04): “El “data” és una eina més, però el futbol s’ha d’olorar i s’han d’interpretar les dades i amb gent que sap de futbol.”

Un Com Ho Veus especial amb l’entrevista a Frederik Wester, el màxim accionista del Nàstic de Tarragona i que podeu recuperar aquest enllaç.

PUBLICITAT