Dimitrevski: “No entenc per què Merino no va confiar en mi”

La possible arribada d’una quarta peça a la porteria del Nàstic de Tarragona aquest estiu no fa tremolar a Dimitrevski. El porter macedoni del conjunt grana considera aquesta la seva temporada per reivindicar-se i aconseguir la titularitat. De moment l’equip segueix exercitant-se a Olot, en el primer stage d’aquest estiu.

PUBLICITAT

Segona sessió aquest dimarts a les ordres de Lluís Carreras, que suposarà per la plantilla el primer dia amb una doble sessió. El conjunt grana ho tornaria a repetir dijous i divendres, on a banda de la suau sessió matinal, s’enfrontarà al Municipal a l’Olot de Martín Posse a la tarda. En roda de premsa, ha comparegut precisament el porter macedoni del Nàstic, on ha valorat la feina que s’està realitzant en aquest segon dia en terres gironines. Dimitrevski ha parlat també l’objectiu d’aquesta temporada del Nàstic, venint sobretot d’una temporada convulsa on els granes van patir en excés.

El porter ex del Granada ha descrit la competència a la porteria de Bernabé i ha comentat que no va entendre perquè l’any passat Juan Merino no va comptar amb ell. Dimitrevski també ha afegit que l’equip està millorant molt i que Lluís Carreras té les idees molt clares del que vol de l’equip. A banda de l’stage, el Nàstic ha incorporat un partit amistós a la pretemporada, serà ni més ni menys que el Barça, el primer equip, que visitarà el Nou Estadi el 4 d’agost.

PUBLICITAT