La parella canària que ha enamorat el Nou Estadi

La pretemporada del Nàstic de Tarragona està deixant molt bones sensacions. Quatre victòries i un empat contra el Barça és el balanç que fa palesa la il·lusió dels aficionats a les grades. El Nàstic de Carreras pressiona, defensa ordenat i sense deixar massa espais, és incisiu en atac i té gol. Si anem a la gespa, dos dels protagonistes que participen d’aquest bon joc són els granes Omar Perdomo i Maikel Mesa.

PUBLICITAT

La dupla canària ha sorprès i ha encisat al Nou Estadi i apunten a les sensacions per aquesta nova temporada. En el partit contra el Zaragoza d’aquest dimecres l’electricitat de Perdomo i els dos gols de Maikel Mesa ho van confirmar. Els dos canaris han valorat l’actuació de l’equip en el partit contra el conjunt aragonès, deixant palès que tot i el mal inici dels granes en la primera part, van saber refer-se i fer mal.

Maikel Mesa, nou fitxatge procedent del Mirandés, també ha explicat que les bones sensacions també s’estan corroborant entre els jugadors que formen la plantilla de Carreras. Per la seva banda, Perdomo també s’ha mostrat satisfet amb la pretemporada del Nàstic. Finalment, l’extrem ex del Tenerife, ha parlat dels objectius de l’equip aquest any, on assegura que s’ha de ser com més ambiciós millor. L’equip descansa finalment aquest dijous i divendres completarà dues sessions abans de l’amistós de dissabte a Castalia contra el Castellón.

PUBLICITAT