La Prèvia: Aleñá i Arnaiz volen instaurar el terror al Nou Estadi

La setmana amb un nou bloc de tres partits pel Nàstic de Tarragona tindrà aquest dimecres un punt d’inflexió amb la visita del Barça B. El partit ajornat de l’1 d’octubre pot donar l’opció als de Rodri de frenar la mala ratxa de dos partits perdent, i una victòria, assentar l’equip a la zona mitjana abans de visitar diumenge una sortida complicadíssima a Valladolid.

PUBLICITAT

El triomf però no serà un tràmit, ja que el potencial del Barça B és evident i els de Rodri hauran de fer les coses molt bé per frenar a Arnáiz, Vitinho, Choco Lozano o el mateix Aleña, si finalment acaba jugant. La barreja de jugadors amb experiència a Segona i la joventut del filial, amb perles cridades a ser referents del futbol mundial en pocs anys, equilibren a un Barça situat també a la mitja taula.

Pel que fa al Nàstic, Rodri no vol que les victòries contra Granada i Córdoba siguin tan sols un miratge i això implicarà fer un bon partit. El mateix Rodri ho ha sentenciat en la prèvia del partit, que la plantilla està molt focalitzada en no decebre de nou l’afició.

El mateix Rodri ha parlat de les baixes, on no hi seran segur Tejera ni Eddy Silvestre i on Dongou i Uche, podrien donar la sorpresa i entrar en convocatòria. El tècnic grana ha destacat el potencial del rival, el Barça B, un equip amb manca d’experiència per ser un filial, però amb molt potencial i qualitat. Rodri dubte encara si s’emporta de nou a Roger Brugué pel partit, un noi que vol que s’incorpori a la dinàmica del primer equip, els entrenaments, a partir d’ara.

Àrbitre del partit

L’àrbitre del partit serà Santiago Varón Aceitón, del col·legi balear, ha xiulat 5 temporades a Segona Divisió B i una, l’actual i de debut, a la Segona Divisió. Els precedents amb els granes, el més imminent és el d’aquesta temporada en el partit de Copa contra el Lugo, el de l’empat i derrota als penals.

A banda, a Segona Divisió B, ens va xiular el partit de primera eliminatòria contra el Racing de Ferrol, en la victòria per dos gols a zero. Varón Aceitón té una mitjana de quatre targetes per partits.

PUBLICITAT