La Prèvia del Nàstic-Lugo (Jornada 20)

GIMNASTIC-150x150LUGO-150x150

PUBLICITAT

Després d’una setmana marcada per les altes i baixes a la plantilla, el Nàstic rep al Lugo dissabte a partir de les 18h. al Nou Estadi amb la voluntat de ratificar la zona de promoció d’ascens i, fins i tot, en funció dels resultats de la jornada retallar distàncies amb la zona d’ascens. Vicente Moreno recupera els lesionats Tejera i Emana, però veurem si tornen a l’onze inicial. Són baixa per sanció Jean Luc i per lesió Àlex López.

El conjunt gallec està només tres punts per sota el Nàstic i és un dels equips més difícils de superar de la categoria ja que només ha perdut quatre partits: als camps de l’Osasuna i l’Albacete i de local contra Córdoba i Numancia. L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, adverteix de les virtuts del rival.

 

De la mateixa manera, l’entrenador del Lugo, Luis Milla, també ha llençat elogis cap al Nàstic, del que ha definit algunes de les seves virtuts. Milla, fins i tot, apuntava quin tipus de partit s’espera.

 

El Lugo arriba a Tarragona sense tres jugadors titulars indiscutibles, que estan sancionats: el defensa Pau Candrós i els mig-campistes Ferreiro i Iriome.

Una victòria del Nàstic faria que es tornés a parlar de redireccionar els objectius a Tarragona, però l’entrenador no en vol ni sentir a parlar. Això sí, no amaga que la voluntat d’aconseguir la permanència el més aviat possible obre les portes a marcar noves fites.

 

El Nàstic ha anunciat durant la setmana la marxa de Fali, cedit al Barça B, i l’arribada del mig-campista de nacionalitat georgiana, Giorgi Aburjania, porcedent de l’Anorthosis Famagusta de Xipre, que fitxa pel que queda de temporada i dues més i de l’ex Barça B, Fabrice Ondoa, que serà el tercer porter de la plantilla sempre i quan no marxi Tomeu Nadal, i estarà vinculat al Nàstic fins el 2019. A més, també arriba al Nàstic el mig-campista de l’Sporting de Gijón, Juan Muñiz, tal com ha anunciat l’entrenador asturià, Abelardo, en roda de premsa.

Sobre la sortida de Fali n’ha parlat Vicente Moreno i deixa entreveure que no li ha agradat massa.

L’àrbitre del Nàstic-Lugo serà Guillermo Cuadra Fernández, nascut a Madrid però adscrit al col·legi balear que debuta enguany a Segona Divisió i mai ha xiulat ni al Nàstic ni al Lugo.

PUBLICITAT