La Prèvia: El potencial descarat de la fàbrica Nervión

La setmana a Can Nàstic ha estat estranya, després de la suspensió del partit a Pamplona i la problemàtica amb l’Osasuna i ara amb la destitució de Jordi Abella com a preparador físic del primer equip.

PUBLICITAT

Alhora, el conjunt de Rodri torna a jugar al Nou Estadi, a l’escenari on malauradament les cames tremolen i la por escènica entra en joc.

El rival d’aquest diumenge, el Sevilla Atlético, ve amb les ganes i convençut que com molts altres conjunts de la lliga ja han fet, podrà rascar alguna cosa positiva de Tarragona.

El filial sevillà ha perdut enguany pistonada amb les baixes d’homes importants com Borja Lasso o Ivi, però un filial és un filial i els andalusos volen demostrar el seu caràcter lluitador i sumar la segona victòria fora de casa, només ho han fet un cop, i a Granada.

Per saber una mica més del filial, ja tenim al fil telefònic al cap de premsa del mateix conjunt, el Juan Ramón Morales. I del fil andalús al nostre, perquè Rodri també ha valorat aquest dijous els sevillans, on assegura que ni molt menys seran un rival senzill, que l’equip té molt de potencial.

En aquesta línia, Rodri també ha apuntat que la dinàmica de partit dels granes s’alterarà mínimament, ja que l’equip realitzarà un sopar per fer comunió.

Pel que fa a les baixes, Rodri recuperarà a Manu Barreiro, Delgado i Uche, a banda de Jean Luc, Bustos i Perone.

Sergio Tejera seguirà sent baixa.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Eduardo Prieto Iglesias, nascut a Pamplona, i del comitè de Navarra. Ha xiulat dues temporades a Segona Divisió B, tres a Segona Divisió, tres a Primera i dues més a Segona comptant aquesta.

Prieto Iglesias ja té un precedent aquesta temporada amb els granes, i és la derrota a Cádiz per 2-0, encara amb Lluís Carreras al capdavant. La temporada passada, un altre derrota davant l’Elx a casa per un gol a tres, i una victòria per tres a un davant el Girona.

Si ens remuntem a la temporada 2011-12, una derrota davant l’Alcorcón i un empat contra el Girona i la 10/11, una derrota davant el Rayo. Prieto Iglesias té una mitjana de 4 targetes grogues per partit.

PUBLICITAT