Aquest any la transmissió del Nàstic de RCTGN també a LANOVA Ràdio (99.8 FM)

DSC05973

PUBLICITAT

Torna el Nàstic a la primera ràdio per Internet de la ciutat.

Aquest any podràs seguir l’equip de transmissions liderat per Carles Cortés a Ràdio Ciutat de Tarragona (www.rctgn.cat), a l’APP per a telèfons mòbils de l’emissora i també a LANOVA Ràdio (99.8 FM). S’oferiran en directe els partits que el Gimnàstic de Tarragona jugarà aquesta temporada 2015/16 a la Segona Divisió A i a la Copa del Rei.

Les retransmissions comptaran amb la narració de Carles Cortés i de l’equip de RCTGN integrat per Quim Pons, Antón Gasol i Ivan Castro, amb la direcció tècnica d’Albert Cots i sota la direcció de Quim Espinosa. Com és habitual, ‘La transmissió del Nàstic’ començarà 30 minuts abans de l’inici de l’encontre, amb la prèvia de la jornada; i contindrà també un anàlisi post-partit. El primer partit que es retransmetrà serà el Nàstic – Albacete del proper diumenge 23 d’agost, a partir de les 20 hores, corresponent a la primera jornada de la Liga Adelante.

Ràdio Ciutat de Tarragona és la primera ràdio per internet de la ciutat de Tarragona i basa la seva programació en el dia a dia de l’actualitat general de la ciutat i del Nàstic. Diàriament, des de primera hora del matí, es presenten els dos butlletins informatius (TGNInfo i InfoNàstic) que posen al dia als oients. Aquesta programació diària es completa els caps de setmana amb la transmissió en directe del partit de futbol del Nàstic, tant a casa com a fora. La programació es pot escoltar a través de la pàgina web i també l’aplicació per dispositius mòbils.

LANOVA Ràdio, la ràdio de proximitat del Camp de Tarragona, és una emissora de caire generalista que aposta per omplir un buit dins el panorama comunicatiu de la zona, i la primera que té com a àmbit de referència aquestes comarques que es gestiona íntegrament des del territori. La graella radiofònica de LANOVA Ràdio té com a eix vertebrador el seguiment de l’actualitat més pròxima amb butlletins de notícies a cada hora, un informatiu diari de 30 minuts i un espai setmanal de tertúlia i entrevistes, a més d’altres espais temàtics d’entreteniment.

Acord de col·laboració entre els dos mitjans locals

DSC_1227
David Fernández (Director de LANOVA) i Quim Espinosa (Director de RCTGN)
DSC_1238
David Fernández (Director de LANOVA) i Quim Espinosa (Director de RCTGN)

LANOVA Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona han arribat a un acord que permetrà portar a la freqüència modulada ‘La transmissió del Nàstic’, una producció de l’emissora tarragonina que la temporada passada es podia escoltar per Internet, a www.rctgn.com, i que a partir d’ara també s’oferirà a través de LANOVA, al 99.8 de la FM.

 

PUBLICITAT