El futur de la plantilla del Nàstic, a debat a RCTGN

El Nàstic de Tarragona ha segellat ja matemàticament la permanència per posar pràcticament el punt final a la temporada, tan sols a falta de passar el darrer tràmit aquest pròxim cap de setmana davant l’Alcoyano al Nou Estadi. Toca començar a pensar ja més en el futur immediat de l’entitat que en el present, ja sense aspiracions. És per això que l’equip de transmissions dels partits del Nàstic a Ràdio Ciutat de Tarragona hem volgut jugar i debatre sobre la situació actual de la plantilla i què podria passar aquest estiu amb el punt de mira posat en la temporada vinent.

PUBLICITAT

Durant la transmissió del partit a Urritxe davant l’Amorebieta – acabat amb empat a 1 -, hem aprofitat per posar sobre la taula tots els jugadors que formen part de la primera plantilla del Nàstic i que han participat mínimament al llarg d’aquesta campanya, hem explicat quina és la seva situació contractual i cadascun dels membres de l’equip hem opinat sobre si els donaríem continuïtat o no de cara a l’any vinent. Tot, amb Èric Rosique, Carles Cortés, Anton Gasol i Adrià Tella.

Situació contractual de la plantilla del Nàstic

  • Contracte fins al 2026 – Marc Montalvo
  • Contracte fins al 2025 – Marc Álvarez, Pablo Fernández i Pol Domingo
  • Contracte fins al 2024 – Aarón Rey, Andy Escudero, Marc Fernández, Gorostidi, Dani Parra i Lupu
  • Finalitzen contracte amb una renovació opcional per una temporada – Joan Oriol (renovat), Guillermo Fernández, Quintanilla, Trilles, Josema i Manu García
  • Finalitzen contracte amb una renovació opcional per dues temporades – Tirlea i Pochettino
  • Finalitzen contracte – Èric Montes (cedit per l’Albacete), Nil Jiménez, Bonilla, Robert Simón i Pedro Del Campo

Voleu saber qui seguiria i qui no des del nostre punt de vista? I vosaltres, què faríeu?

PUBLICITAT