La Transmissió: Alcorcón 1-1 Nàstic (Jornada 28)

ADAvNAS_cab1

PUBLICITAT

Partit corresponent a la jornada 28 de la Liga Adelante (Segona Divisió) amb empat a 1 final.

Com cada partit del Nàstic, hem viscut la Transmissió del Nàstic amb passiò grana, amb tot l’equip habitual de Ràdio Ciutat de Tarragona, amb Carles Cortés, Quim Pons Casadesús, Jesús Sarmiento, Anton Gasol i Iván Castro.

EL GOL DEL NÀSTIC

Madinda, des de fora de l’àrea marca el gol del Nàstic amb un xut pontent que res pot fer el porter local. L’empat va arribar, a més, just amb la carta Fusteria d’en Carles Cortés:

 

Escolta més moments de la Transmi:

La veu de Powel. Recordem el màxim golejador grana davant de l’Alcorcón, l’holandés Berry Powel amb qui va parlar aquesta setmana Quim Pons:

 

Ramsey i els seus gols. Alguna cosa passa cada vegada que el jugador de l’Arsenal Ramsey fa un gol. Encara no ho saps? Escolta-ho:

 

Noves Tecnologies. Entre tots, intenem renovar a Carlés Cortés i al final, aquesta Transmi, es va anar ben après del que era la IPTV:

 

#PorraNàstic. Dos guanyados dels dos premis que vam repartir aquesta jornada. Gràcies a Movistar+ i Javier Guijas, Juan Alberto i Alfons Tormo van tindre premi per encertar el resultat final del partit:

 

PUBLICITAT