La Transmissió del Nàstic: Almeria vs Nàstic (Copa del Rei)

Partit corresponent 3ª eliminatoria de Copa del Rei

PUBLICITAT

En directe: 

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

LOGO-LANOVA  LANOVA Ràdio 99,8 FM (Camp de Tarragona)

Escolta els millors moments:

EL GOL DEL NÀSTIC

A prop del final del partit, Alex López feia el primer i únic gol del Nàstic. Així ho vam viure, amb la narració de Carles Cortés:

 

LES REFLEXIONS FINALS

Quines sensacions ens deixa aquesta derrota? Després de 4 partits sense guanyar, i malgrat que el partit d’ahir era de Copa i amb molts jugadors no habituals, aquestes son les opinions al final del partit de Carles Cortés, Jesús Sarmiento i Anton Gasol:

 

ALTRES MOMENTS

La anècdota del Carles Cortés. En Carles repassa una eliminatoria de Copa davant del Celta, on el Nàstic va arribar a la pròrroga i va caure:

 

CREMONESE TIME. No podia faltar el nostre espai més “freaky” de la Transmi. Ens agrada repassar equips, jugadors, dades… i aquesta vegada, arran del comentari del Jesús Sarmiento sobre el Júpiter, surt un altre equip que vesteix igual, la Cremonese d’Itàlia. Com sempre, amb Quim Pons:

 

ELS TUITS DELS OÏENTS

La manca d’encert preocupa o no preocupa? Amb aquesta pregunta, vam començar la Transmi d’ahir, i alguns oïents ja ens van dir la seva:

 

I quin rival ens agradaria que hagués tocat a la següent ronda? Ja estavem parlant sobre el pròxim possible rival grana, i els oïents van voler dir la seva, encara que el format del següent sorteig ho vam explicar diverses vegades:

 

Nosaltres també ens vam apuntar a escollir rival, igual que els nostres oïents que continuaven escollint els seus favorits. Aquest cop, aposten des del Twitter per un rival no gaire lluny:

 

Derrota a “los Juegos del Mediterraneo”. El titular que ens deixa un oïent durant la Transmi d’ahir:

 

 

 

 

 

PUBLICITAT