La Transmissio: Nàstic 3-1 Zaragoza (Jornada 18)

Partit corresponent a la jornada 18 de la Liga Adelante (Segona Divisió)

PUBLICITAT

Com cada partit del Nàstic, vivim la Transmissió del Nàstic amb passiò grana, amb tot l’equip habitual de Ràdio Ciutat de Tarragona, amb Carles Cortés, Quim Pons Casadesús, Jesús Sarmiento, Anton Gasol i Iván Castro.

Escolta-ho en directe: 

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

LOGO-LANOVA  LANOVA Ràdio 99,8 FM (Camp de Tarragona)

Escolta els millors moments i els seus protagonistes:

ELS GOLS

1-0. Jean Luc. El partit es possava favorable al Nàstic gràcies al gol d’un Jean Luc molt murri que aprofita una pilota dintre de l’àrea per obrir el marcador. Així ho vam viure:

2-0. Fali. Embogeig Ràdio Ciutat de Tarragona amb tot el Nou Estadi amb el gol del migcampista grana. Així vam narrar i el gol de Fali:

3-1. Naranjo. Poc després del gol del Zaragoza, els grana van fer el tercer, obra de Naranjo gràcies a na molt bona assistencia de Jean Luc. Torna a escoltar com ho vam viure:

ELS PROTAGONISTES

NANO. La sanció de Vicente Moreno va fer que Nano, segon entrenador grana, parli a la Roda de Premsa. Aquestes van ser les seves declaracions després del partit:

FALI. El protagoniste de la nostra Transmi. La FALIMANIA creix per moments, i bon exemple el moment viscut amb Iván Castro, en línea amb el jugador grana:

REINA. El porter grana va atura el seu segon penal en aquesta lliga en un moment importantissim. El vam tindre també als micròfons de Ràdio Ciutat.

I podem recordar el moment de l‘aturada del penal de Manolo Reina:

PUBLICITAT