La Transmissió: Nàstic 1-1 Valladolid (Jornada 27)

NASvVALL_ESCUDOS

PUBLICITAT

Partit corresponent a la jornada 27 de la Liga Adelante (Segona Divisió A) entre el Nàstic i el Valladolid finaltizat amb empat a 1 al Nou Estadi de Tarragona. Els de Vicente Moreno han tornat a empatar i sumen així una nova jornada sense conèixer la derrota.

Escolta els millors moments del partit, desde el gol grana fins als protagonistes, així com els moments #imperdibles de la nostra Transmi:

El gol d’Emana, les bones accions d’atac del Nàstic, l’última oportunitat dels visitants i com sempre, els tuits dels nostres oïents son alguns dels moments que destaquem després de més de 2 hores d’emoció i passió grana on també hem tingut la visita al descans de Cristóbal Varo, el germà d’un dels protagonists d’aquest partit, Alberto Varo.

Tot això amb l’equip habitual de Ràdio Ciutat de Tarragona: Carles Cortés, Quim Pons Casadesús, Jesús Sarmiento, Anton Gasol i Iván Castro.

EL GOL DEL NÀSTIC

22min Primer gol del Nàstic, obra d’Achille Emanà després d’una molt bona jugada de l’atac grana.

 

ELS PROTAGONISTES A RDP

Primer va sortir a la Roda de Premsa l’entrenador visitant, Miguel Angel Portugal, i així valorava el partit i el punt rescatat al Nou Estadi:

 

Vicente Moreno, donava la seva visió del resultat final de l’equip grana:

 

Mossa va ser el primer jugador en sortir a la Zona Mixta per xerrar amb la premsa:

 

Xavi Molina va ser l’altre jugador que va donar la seva visió de l’empat i ens deixava les seves sensacions:

 

Que passa amb els pantalons de Xavi Molina? Quim Pons l’hi va preguntar i això explica el jugador grana de La Canonja:

 

MOMENTS #imperdibles

Així començava Anton Gasol amb la seva pissarra. Amb els 11 inicials al davant, donava la seva visió de com podia anar el partit:

 

Els apunts d’en Carles Cortes amb un ex jugador grana, Mesa:

 

A la mitja part, vam tindre la visita de Cristobal Varo, germà d’un dels protagonistes destacats del partit, Alberto Varo, que va debutar a Segona Divisió. Així ens explica Cristobal les seves sensacions:

PUBLICITAT