La Transmissió: Nàstic – Córdoba

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

La Segona Divisió pot ser moltes vegades maca i agraïda, et pot donar molt, però també treure-t’ho. Que li diguin a l’Osasuna d’Enrique Martín quan fa dues temporades, d’estar pràcticament fora dels playoff, a classificar-se i pujar a Primera.

O també li poden explicar als cordovesos, un equip amb tanta entitat, però que juga al límit veient-se amb l’aigua al coll per no caure al pou de la Segona Divisió B.

De fet, els de Sandoval arriben al Nou Estadi amb aquesta sensació, però amb dinàmica positiva. Tot i les tres victòries seguides, cada partit és un examen i una derrota l’enfonsa i el penalitza molt negativament. Caure, pels blancs i verds, és pràcticament morir.

20è amb 28 punts, els andalusos s’han reforçat en aquest mercat d’hivern amb 10 jugadors, alguns d’ells com Reyes o Narváez, que estan tenint més incidència. Menció a banda, la de Sergi Guardiola, golejador amb 16 dianes, el de Manacor que ja sap què és marcar al Nàstic amb l’Elda.

Per ampliar com arriba aquest Córdoba ja tinc al fil telefònic al company d’Onda CeroCórdoba, Antonio Jiménez.

A banda d’aquesta anàlisi del rival, Barreiro també ha parlat aquest dijous de la importància del partit. El gallec ha assegurat que és l’enfrontament i el moment idoni per guanyar ja a casa.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Isidro Diaz de Mera, nascut a Ciudad Real i del col•legi castellà – manxec, ha xiulat dues temporades a Segona Divisió B i dues a Segona A.

Díaz de Mera només té un precedent amb el Nàstic aquesta temporada, i és la derrota a l’Heliodoro davant el Tenerife (2-0). La temporada anterior no es va xiular i l’anterior arbitrava a Segona Divisió B.

Pel que fa a les targetes, Diaz de Mera té una mitjana de 6 targetes per partit en els tres que ha xiulat.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT