La Transmissió: Nàstic – La Nucía

LA PRÈVIA

Un projecte ja qüestionat per molts. Un projecte que els resultats i la irregularitat d’aquest inici fan trontollar. El Nàstic no aconsegueix trobar el camí adequat, l’equip no és capaç de completar un partit sencer al seu millor nivell. Tan sols una victòria en 8 jornades i només 7 punts de 24 possibles.

PUBLICITAT

Un triomf al Nou Estadi és absolutament necessari, ha arribat al punt de convertir-se en urgència. Els grana no n’han sumat cap en el que va de lliga i aquest cap de setmana arriba una nova oportunitat davant La Nucía, una de les revelacions d’aquest inici de temporada. 

Pel que fa a baixes, el tècnic lleidatà del Nàstic no podrà comptar amb la principal referència ofensiva de l’equip, Pedro Martín. Un problema rellevant ja que Bartolo es queda sense opcions naturals en la zona d’atac. Tampoc hi seran Jonathan Pereira, sancionat; ni Gerard Oliva, lesionat. A més, Thomas Amang encara no ha pogut ser inscrit. A banda, Javi Márquez continua amb la seva recuperació. El matx serà diumenge a les 12h al Nou Estadi de Tarragona.

PUBLICITAT