La Transmissió: Nàstic – València Mestalla [2-1]

El Nàstic de Tarragona no vol tornar a entrar de ple en la lluita per no baixar a Tercera Divisió, i aquest diumenge rep la visita d’un rival directe al Nou Estadi, el València Mestalla. El filial che marca ara mateix la zona de playout amb 25 punts, a tan sols 3 dels grana.

PUBLICITAT

Després de patir la primera derrota d’aquest 2020 el passat cap de setmana a Castàlia, encaixant en el darrer minut, els de Toni Seligrat saben que el matx davant el Mestalla són més que tres punts. Una victòria permetria al Nàstic allunyar-se la zona baixa i endur-se el gol average amb un rival directe. L’equip ho té clar, vol estalviar-se patir i el partit por ser un trampolí. En parla Seligrat.

Continuen els problemes en l’apartat de baixes a Can Nàstic. Javi Ribelles, Pol Prats i Goldar són a l’infermeria, acompanyats per Brugui, Pedro Martín, Fausto Tienza i també Jesús Rueda que són grans dubtes per aquesta jornada. A més, cal sumar-hi la sensible baixa de Fran Miranda per acumulació de targetes. Seligrat haurà d’improvitzar, i continuarà el protagonisme del filial en la convocatòria. El partit, aquest diumenge a les 12h al Nou Estadi.

SEGUEIX EL PARTIT A RCTGN

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

PUBLICITAT