El Nàstic es torna a encongir al Nou Estadi

El Nàstic ha perdut contra el Real Oviedo per un marcador ajustat d’1 a 2. Els grana s’han avançat en la primera part per mitjà de Manu Barreiro, que ha transformat un penal de Mossa sobre Ikechuku Uche. Minuts abans, Saúl Berjón ha fallat una pena màxima comesa per Bruno Perone sobre Aarón Ñiguez.

En la segona part, els grana han endarrerit les línies i han permès que l’Oviedo dominés el control de la pilota. Uche ha creat una jugada individual fantàstica dins de l’àrea rival, però el seu xut ha marxat fregant el pal dret de Juan Carlos. Poc després, l’equip asturià ha marcat el gol de l’empat en un servei de cantonada en el qual Carlos Hernández ha rematat a plaer per enviar la pilota al fons de la xarxa.

En els darrers minuts, el mateix Carlos Hernández ha estat expulsat per doble amonestació. Malgrat la superioritat numèrica, els tarragonins no han pogut evitar una jugada individual de Mossa per la banda esquerra que ha acabat amb penal de Suzuki. Aarón Ñiguez no ha fallat i ha marcat el definitiu 1 a 2.

El Nàstic acaba la jornada una posició per sobre de les places de descens amb 15 punts. El següent partit el portarà a enfrontar-se amb el Numancia (diumenge 19 de novembre a les 12h).