La Prèvia: El Sadar, el fortí de l’Osasuna que enguany no ho és tant

La derrota del Nàstic de Tarragona davant el Lorca es manté present en la retina de molts tarragonins i el partit de divendres pot incrementar el malestar o calmar-ho tot i tornar a suposar un fil de llum. Els granes visiten un dels conjunts més emblemàtics de Segona Divisió. Pamplona, la Plaza del Castillo, la gastronomia i els pintxos de Navarra i com no, el Sadar i la seva flaire a futbol amb majúscules.

PUBLICITAT

Després de l’ascens a Primera Divisió, precisament a costa d’un Nàstic que els va permetre donar el primer paset cap a la fase final dels playoff d’ascens, los rojillos ha tornat a Segona amb la voluntat de passar el tràngol el més ràpid possible i no estancar-se en una divisió cada cop més exigent. Els de Diego Martínez no han fet del Sadar el seu fortí inexpugnable com és conegut pels seus aficionats, i la dinàmica que acumulen de dues derrotes seguides, comença a posar nerviós a un Osasuna que no es vol despenjar de la zona alta.

Amb una davantera d’escàndol, que serien l’enveja de qualsevol equip de la categoria, el conjunt navarrès és conscient que el Nàstic serà un ós dur de pelar i tenen molt en compte el potencial tarragoní lluny del Nou Estadi. Per desgranar més d’aquest Osasuna, tenim amb nosaltres al fil telefònic al company de la Cadena Ser de Pamplona, el Javier Laquidain.

Maikel Mesa parla de l’Osasuna

Precisament parlant de l’Osasuna, ho ha fet aquest dimecres Maikel Mesa, un dels protagonistes d’aquell ascens a Primera. El canari ha valorat el potencial del seu antic equip.
Maikel Mesa també ha parlat de l’estat d’ànim de l’equip, després d’una nova derrota a Tarragona. Pel que fa a les baixes, Rodri tindrà les sensibles d’Uche i Sergio Tejera, a banda de les conegudes de Djetei, Perdomo, Eddy Silvestre, Jean Luc, Bustos i Eddy Silvestre.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Luis Mario Milla Alvendiz nascut a La Rinconada i del col·legi sevillà. Milla Alvendiz ha xiulat cinc temporades a la Segona Divisió B i enguany és la primera en aquesta Segona Divisió. No té precedents amb els granes, ja que ha xiulat la majoria dels seus partits a Segona B al grup 4 i no al 3 on estava el Nàstic. I té una mitjana de menys de cinc targetes grogues per partit.

PUBLICITAT