Sergio Tejera: “Tinc contracte amb el Nàstic i el meu cap està aquí”

El Nàstic de Tarragona segueix amb la posada a punt en terres olotines per a l’inici de la competició. Els homes de Lluís Carreras van realitzar aquest dimecres una única sessió i n’han afrontat aquest dijous dues més, prèvies a la suau sessió d’aquest divendres i al segon partit de pretemporada contra el mateix Olot de Martín Posse. Mentre el mercat de fitxatges segueix viu, on pel que fa als granes l’últim nom ha estat Álvaro Bustos, ex del Sporting de Gijón, Sergio Tejera ha parlat aquest dijous sobre el curs d’aquesta temporada i la influència de Carreras, entre altres qüestions.

PUBLICITAT

El mig centre barceloní ha descrit com va anar la primera prova de foc de l’equip i el que demana el tècnic de Sant Pol en aquesta nova temporada. Tejera ha valorat el calendari de l’equip dels granes, on assegura que tots els rivals en aquesta divisió seran molt complicats. L’ex de l’Espanyol també ha parlat de fitxatges, de les noves peces que han arribat a l’equip, però també de les sortides, com està sent el cas de Mossa. A banda, Tejera no s’amaga de les ofertes que ha rebut aquest estiu i diu que encara queda molt de mercat.

Això sí, ha deixat clar que el seu cap en aquests moments està al Nàstic. Tot i els dubtes que genera el seu futur, el club grana vol retenir-lo de totes totes i convèncer el barceloní que ell és un dels majors puntals del projecte grana a la Segona Divisió. Tornant als fitxatges, tal com havia avançat Ràdio Ciutat de Tarragona, a banda de bustos, un dels que podria arribar en els pròxims dies si res es torça, és Javi Jiménez, lateral esquerre de l’Atlético Malagueño, que estaria a punt de firmar pels granes.

PUBLICITAT