Les donacions de sang baixen un 10% a causa de la Covid-19

La Marató de Donants de Sang tanca amb 580 donacions a Tarragona. Laura Rovira molt bon dia. Des del Banc de Sang i Teixits recorden que la Covid ha reduït en un 10% les donacions respecte a l’any passat. (escolta-ho)

bancdesang.net
PUBLICITAT

Zacarías Henar es converteix en el nou president d’Ommnium Tarragonès. L’expresidenta de la seu territorial, Rosa Maria Codines, ha comunicat als socis que deixa la presidència per formar part de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural. Codines creu que aquests deu anys han sigut de molta dedicació i compromís i “d’aportació”. (escolta-ho)

El Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge d’Altafulla rep 10.000 euros de la Diputació de Tarragona. L’ajuda es destinarà a sufragar algunes de les actuacions previstes a la vila en aquest àmbit.

Alforja ja té la seva nova llar d’infants La Ribeta. L’alcalde d’Alforja, Joan Josep Garcia, ha lamentat el retard en l’obertura de l’edifici que hauria d’haver estat disponible pel primer trimestre del curs escolar actual.

Valls ha recuperat aquest diumenge la celebració dels Tres Tombs després d’un any d’absència a causa de la pandèmia. La coordinadora ha estrenat un nou protocol de benestar i qualitat animal.

El Nàstic femení trenca la seva bona ratxa davant del Reus. Les granes es van veure superades per 1 a 2 al camp municipal de Bonavista.

PUBLICITAT