S’aixeca el toc de queda, però no les restriccions

Ja s’ha aixecat el toc de queda, però encara no es reobre l’oci nocturn i segueixen les restriccions a l’hostaleria. Els dos sectors estan molt molestos amb la Generalitat de Catalunya. (escolta-ho)

PUBLICITAT

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona proposa un modificatiu de crèdit de 8 milions d’euros per fer front a pagaments i obligacions. El principal motiu és que encara es funciona amb el pressupost del 2021, ja que no s’han aprovat, de moment, els comptes del 2022. (escolta-ho)

Els municipis del Baix Gaià s’uneixen per posicionar-se com una destinació turística singular de la Costa Daurada. Els diferents municipis establiran unes línies de promoció conjuntes enfocades a les fires d’àmbit nacional. 

Només un 15% de les tesis que es fan a la URV són en català. Per això des de la Universitat volen impulsar la recerca en aquesta llengua, i han creat un premi per augmentar aquest percentatge. (escolta-ho)

A l’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs es podran obtenir tres certificats professionals. Ja es poden fer les inscripcions als cursos de formació ocupacional que ofereix IDETSA. 

El centre d’Art Cal Massó de Reus iniciarà un nou cicle d’art multidisciplinari amb la vida i obra de Gabriel Ferrater. S’allargarà durant el primer semestre de l’any i s’estrenarà amb sis propostes diferents. 

El Nàstic de Tarragona busca la primera victòria d’aquest 2022 aquest cap de setmana. Els granes s’enfronten al Linense, cinquè classificat i que va perdre contra el Sevilla Atlético.

PUBLICITAT