S’aixequen totes les restriccions menys l’oci nocturn

S’aixequen les restriccions que hi havia decretades, excepte la reobertura de l’oci nocturn. Des del sector no entenen que es mantingui aquesta mesura quan en diferents llocs del l’Estat Espanyol segueixen oberts.

oci nocturn mascareta
Activitat a l'interior d'un bar musicar durant l'assaig clínic per a l'obertura de l'oci nocturn, el 20 de maig de 2021 (Horitzontal)
PUBLICITAT

Tot això coincideix mentre els contagis de la Covid-19 no acaben. De fet, les dades continuen pujant. El risc de rebrot puja 392 punts, fins a 6.558, i l’Rt creix tres centèsimes, fins a 1,22.

S’ha aprovat la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Constantí que suposa un canvi en els terrenys on s’ha de construir la futura piscina. Això suposa que es puguin iniciar els tràmits per obrir un concurs d’idees per realitzar aquesta piscina coberta i una zona esportiva annexa.

L’Ajuntament d’Altafulla tirarà endavant un ple monogràfic per parlar exclusivament de l’ús del local de l’esplai per la gent gran. Aquesta sessió s’ha convocat automàticament després que l’oposició ho demanés, però l’equip de Govern s’hi negués.

Seguim parlant d’ajuntaments perquè el de Torredembarra inclourà en el pressupost inversions de millora de la Zona Esportiva Municipal. Hi haurà partides per remodelar els vestuaris de la piscina vella, per pavimentar la pista d’atletisme i per substituir la gespa artificial del camp de futbol.

El Nàstic de Tarragona femení ha començat a rodar aquest any, això no obstant, el seu objectiu és consolidar-se. Des de l’entitat asseguren que enguany és un any de transició, tanmateix que es vol crear una bona base.

El Nàstic de Tarragona es veu les cares aquest dimecres contra l’Andorra. Els granes volen sumar tres punts després de no haver aconseguit cap victòria fora de casa.

PUBLICITAT