Salut afirma que no hi ha casos de mala praxi als CAP

La gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona, Dolça Cortasa, no assegurar que hi hagi més inversió en l’atenció primària així com reclama el Grup de Defensa de la Sanitat Pública. A més també afirma que no hi ha casos de mala praxis en aquest sector. Això ho ha fet després de reunir-se amb l’organització que reclama recuperar l’atenció presencial entre altres coses.

Sanitat atencio primaria
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha acomplert tot un pla de medi ambient amb diferents projectes per demanar més de tres milions d’euros als fons next generation. Entre aquests projectes hi ha la renaturalització del riu Francolí i tot el seu entorn, l’enderrocament de la plataforma del Miracle o recuperar les zones dunars de les platges.

Junts i ERC de Montblanc denuncien el Govern de l’alcalde Josep Andreu de fer campanya partidista amb els recursos del consistori. Les alarmes es van encendre per una factura de 986 EUROS.

La CUP ha presentat a l’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs el projecte diners al carrer. A través d’aquesta iniciativa s’entregaran 5.000 euros a tres entitats diferents del territori.

Constantí entrega aquest diumenge els XV premis literaris en un acte al Pavelló Poliesportiu Municipal. A través d’aquesta entrega es posarà punt final a la Festa Major d’hivern que es va iniciar la setmana passada.

El Nàstic de Tarragona vol aixecar cap aquest diumenge contra el Betis. Els granes fa 4 partits consecutius que no guanyen i necessiten una victòria per respirar tranquils.

PUBLICITAT