L’Ajuntament de Tarragona tirarà endavant diverses accions per prevenir el suïcidi entre la ciutadania. Així es va acordar, a través d’una declaració institucional al plenari de divendres, amb l’objectiu de formar i prevenir, a més de donar eines a aquelles persones que han patit el suïcidi d’algun proper.

Pla general del ple de l'Ajuntament de Tarragona. Foto del 17 de dessembre del 2021

La fibra òptica arribarà al Baix Camp gràcies a la Diputació de Tarragona. Es beneficiaran unes 44.000 persones i el principal fi és que arribi abans de finals d’any.

L’espai jove Kesse de Tarragona ha acollit aquest cap de setmana la presentació del llibre ‘Murs que parlen. Art Mural Públic a Tarragona’. El llibre vol ser un recull del projecte que va engegar l’Ajuntament l’any 2008 comptat amb les entitats especialistes en l’art mural.

La 5a edició de l’Starraco Unlimited reuneix a tots els nostàlgics de Bola de Drac al Palau de Congressos de Tarragona. La sèrie ha centrat la temàtica d’aquesta cinquena edició de la convenció de sèries i còmics que s’ha celebrat a la ciutat durant aquest cap de setmana.

L’òpera prima del tarragoní Adrià Guxens Tres Canciones participarà en la secció industrial del Festival de Màlaga. El principal propòsit és trobar socis i patrocinadors que puguin fer aquesta obra una realitat.

El Nàstic de Tarragona no pot sumar tres punts davant l’Atlètic Balears i empata a 1. Els granes es van avançar al marcador, però a la segona part i quan faltaven pocs minuts per acabar els Balears van aconseguir l’empat. L’entrenador, Raul Agné, valorava l’enfrontament.

El Nàstic Femení guanya als últims minuts en un partit on cap dels dos equips va generar moltes ocasions de gol. Les granes dominaven i guanyaven per 1 a 0, però en la primera ocasió del Vendrell es van deixar empatar, i no va ser fins a les acaballes que es van tornar a avançar.