Els empresaris i els agents socials del territori veuen amb bons ulls el nou projecte del BCN World

58090_reuniocrt_P

PUBLICITAT

Després que dijous passat es presentes el nou Pla Director Urbanístic del BCN World, divendres es van reunir els agents econòmics i socials del territori per exposar els canvis del projecte inicial. El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris valorava així aquesta trobada.

El nou centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou tindrà  més hotels i menys zona de joc. El 57% del total serà per ús hoteler, mentre que al joc només s’hi destinarà un 4% dels terrenys i només s’instal·laran dos o tres casinos com a màxim. El nou complex també redueix considerablement les seves dimensions, passant de les 600 hectàrees inicials a poc més de 100.

Les obres del nou BCN World s’espera que comencin a l’estiu de 2017.

—-

El Festival d’estiu de Tarragona ha donat el tret de sortida aquest dissabte. La Gran família, a càrrec de la companyia Fadunito. una de les millors del país, ha fet riure al públic amb aquest divertit espectacle a la Rambla Nova.

Les propostes musicals i teatrals d’aquest Festival continuaran el dimecres
a l’Auditori del Camp de Mart que acullirà El Musical: Grans Èxits, un recorregut pels principals musicals de la història amb 200 cantants de la ciutat dalt l’escenari; I el dissabte 9 la Banda Unió Musical i el Quico El Cèlio, El Noi i el Mut de Ferreries; que ens portaran jotes, fandangos, rumbes…i molt d’humor. Hi haurà espectacles per a tots els gustos fins el 19 de setembre.

—-

L’inici del juliol i sobretot el primer cap de setmana ha començat a mostrar l’augment de l’afluència de turistes a la ciutat de Tarragona i als voltants.

Després d’una setmana amb el concurs de Focs artificials i amb les platges cada vegada més plenes, l’ocupació hotelera també està començat a registrar una forta demanda a la costa.

Així ha explicat Xavier Roig, president de l’Associació Hotelera de Salou, Cambrils i la Pineda les perspectives per aquests pròxims mesos.

Roig també ha assegurat que aquesta temporada d’estiu serà millor que l’any passat, tot i així, encara restarà lluny dels anys 2000 i 2007.

—-

Tarragona ha revalidat les banderes blaves que tenen les platges de l’Arrabassada, la Savinosa, la Móra i Tamarit. Un distintiu reconegut a nivell internacional, que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, la informació i l’educació ambiental, els serveis i les instal·lacions, i al mateix temps exigeix per a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

—-

I aquest dilluns s’iniciarà als barris de Llevant una campanya per millorar la recollida selectiva dels envasos, vidre, paper i cartró. Durarà dos mesos i un equip format per sis educadors/es ambientals visitaran els aproximadament 3.400 habitatges de la zona per informar sobre com s’ha de realitzar la correcta recollida selectiva i explicaran els beneficis ambientals i econòmics de portar-ho a terme.

 

APUNT

Avui us volem convidar a un concert de jazz. El que oferirà Xavi Torres Trio aquest dilluns a les 20h. del vespre a l’auditori de la diputació i que s’enmarca dins del festival internacional de Música de Tarragona. Xavi Torres Trio  és un del grups de jazz més sólids i demandats de l’escena catalana i holandesa i avui portarà a la nostra ciutat el seu primer disc “Skyline”.

I us recordem que podreu seguir l’actualitat de la ciutat a Rctgn.cat i al nostra aplicatiu per tauletes i telèfons mòbils.

 

Fotografia: (Tarragonaradio)

PUBLICITAT