13 víctimes en el que portem d’any al tram tarragoní de la N340

Unknown

PUBLICITAT

Les cinc morts en aquests darrers quatre dies han encès qualsevol llum d’alarma que estigués apagat fins ara.

La N340 s’ha convertit en un punt negre constant i el que és pitjor en un reclam de promeses que no arriben mai, Ara l’última arriba des del Ministario de Fomento. La seva ministra, Anna Pastor ,ha anunciat que vol negociar amb la Generalitat la possible gratuïtat d’un tram de l’autopista per als camions. Ho diu després de que la majoria de municipis tarragonins li hagin demanat això a Anna Pastor des de que va entrar al seu ministeri, ho diu just davant de dos processos electorals.

Pastor ho diu quan els alcaldes de l’Ebre ja han dit prou i aquest migdia decidiran quines són les seves exigències. Pastor arriba uns deu anys tard i que si acaba aconseguit aquest pacte pels vehicles pesats benvingut sigui però de moment l’únic que ha ensenyat són rotondes i plànols d’unes obres que ja podrien estar licitades però que com la majoria de la inversió estatal a Catalunya està en stand by.

Una dada només. Tarragona és el racó de l’Estat on hi ha més infraestructura pública i on més infrautilitzada està aquesta.

Ballesteros exigeix que els camions tinguin des d’ara mateix l’autopista gratuïta.

L’alcalde de Tarragona ha volgut deixar clar que per ell a hores d’ara és l’única solució viable.

Josep Fèlix Ballesteros ha reconegut que Tarragona donarà suport als alcaldes del territori i no entén com la situació pot seguir encallada. Per Ballesteros l’estat de la N340 és una prioritat.

L’ANC té fins ara trenta-un autobusos plens per anar a Barcelona demà per celebrar la Diada. Això són set menys que l’any passat però des de l’Assemblea estan satisfet per la bona acceptació novament que ha tingut la concentració de la Meridiana des de Tarragona. Els dos trams estan més que plens i s’intentarà reubicar a gent. Els autobusos sortiran aquest divendres a les 14h.

Per cert que Ciutadans ja ha anunciat que aquesta diada farà una paella popular al Parc de la Ciutat amb la seva candidata a Catalunay, Inés Arrimadas per celebrar la Diada.

Aquest vespre a les 12 s’inicia la campanya electoral de cara el 27S. Una campanya que fa dies que de forma oficiosa ha començat.

Els set candidats tarragonins faran la seva tradicional enganxada de cartells a Tarragona.Us expliquem també que unes 200 persones han sortit al carrer a Tarragona per ensenyar cartolines vermelles cap a la Unió Europea i demanar l’asil polític dels refugiats a la ciutat.

La concentració s’ha fet a la Rambla nova i ha estat organitzada des de diferents sindicats i moviments d’esquerres.

Una jornada on l’arquebisbat ha ofert les seves comunitats per acollir a refugiats sirians que arribin a Tarragona

El Nàstic s’ha classificat per jugar la següent ronda de la Copa després d’eliminar als penals al Girona.

El conjunt grana va empatar a dos a l’acbar els 90 minuts i van ser el llançaments des dels onze metres els que van decidir. Tomeu va aturar el xut del gironí Marcelo i Palanca que ja havia marcat els dos gols granes va fer el penal decisiu després de que cap llençador fallés.

Dissabte el Nàstic es torna retrobar amb la lliga amb la visita al Martínez Valero per jugar davant l’Elx.

Pel que fa al temps: Dia passat per aigua. Els ruixats començaran ja al matí i poden guanyar intensitat a mesura que avanci la jornada. Hi ha un avís de protecció civil per possibilitat d’aiguats en poca estona.

Les temperatures pugen les mínimes, cel ennuvolat i es mantenen les màximes.

TEMP MÀXIMA 25 MÍM 18

 

 

 

 

 

PUBLICITAT