Dos milions d’euros més als Jocs Mediterranis

L’Estat dona 2 milions d’euros més als Jocs Mediterranis, Bic acomiadarà 120 persones i oppida continua reivindicant la tabacalera

2 MILIONS DE LA LOTERIA
Es formalitza la participació de Loterias y Apuestas del Estados als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, per prop de 2 milions d’Euros.
Avui s’ha signat el conveni, a mans de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i la presidenta de Loterías y Apuestas del Estado, Inmaculada García Martínez. La presidenta ha destacat la importància de que la seva entitat participi de projectes com els Jocs.
En total, l’estat espanyol haurà donat 15 milions d’euros. Dos milions i mig l’any passat i dos milions amb la signatura d’aquest contracte. Els deu milions i mig restants depenen de l’aprovació dels pressupostos però, de moment, es compta amb el compromís de l’Estat.
ELS TREBALLADORS DE BIC GRAPHIC ACCEPTEN L’ACORD
Els treballadors de Bic Graphic han acceptat aquest migdia l’acord pactat entre l’empresa i els sindicats. Ho han decidit amb un 95% de suport en una reunió que s’ha allargat una hora. Rebeca Morillo, presidenta del Comitè d’Empresa, que el principal argument a favor del Sí ha estat que la indemnització serà el més alta. Ara, queda negocació:
L’objectiu del comité d’empresa, ara, és intentar que els comiats siguin el més voluntaris possibles. L’ERO afectarà a 120 treballadors de tots els departaments de Bic Graphic, i exclourà alguns sectors, com les famílies o les dones embarassades.
OPPIDA ORGANITZA ACTIVITATS OBERTES A LA TABACALERA
Aquest cap de setmana la Tabacalera s’omple d’activitats gràcies a la plataforma Oppida. Hi haurà fira d’entitats, exposicions artístiques, tallers, concerts i la participació d’entitats de la ciutat. Dames i Vells organitza un concurs de versots sobre la Tabacalera, concerts amb The FEO’s Experience i Oscàrboles i performance de Tympanum, Joventuts Llibertaries  són algunes de les activitats que es preparen
NÀSTIC
El Nàstic de Tarragona rep aquest dissabte al Nou Estadi a l’Oviedo, en un partit transcendental per poder certificar mitja permanència, sempre i quan els de Juan Merino aconsegueixin els tres punts. 
Pel que fa a les baixes, l’andalús no podrà comptar amb Uche, Giner, Madinda i Djetei, a banda de Mossa per sanció. Achille Emana a queda fora de la convocatoria.
EL TEMPS
Els núvols no acaben de marxar aquest cap de setmana, així que continuarem amb temperatures altes i humitat en l’ambient. La nota positiva, és la baixa probabilitat de pluja.
L’APUNT
La sala zero convida aquest dissabte a Delafe. El cantant tanca així el festival Palmfest. ‘La fuerza irresistible’ és l’últim àlbum del cantant, que mescla una gran quantitat d’estils amb el seu toc personal. Serà a dos quarts d’onze, i val 15 euros comprant a taquilla.
PUBLICITAT