La 4a edició del FITT i la lliga d’Escape Room de Tarragona

PUBLICITAT

Aquest dimarts 28 de març destaquem el festival Internacional de Teatre de Tarragona, la primera lliga d’Escape Room a la ciutat i els trens amb el Corredor del Mediterrani.

Una nova edició del FITT

La quarta edició del festival Internacional de Teatre de Tarragona tornarà a la ciutat del 10 al 23 de juliol. Tot i que manquen uns mesos per l’esdeveniment, aquest dimarts es farà la presentació de les principals línies de la programació cultural de l’estiu a l’Ajuntament de Tarragona, a càrrec del conseller de Cultura, Josep Maria Prats i el director del FITT, Joan Negrié. El FITT és un festival de caràcter bianual que ofereix teatre, circ, música i dansa, combinant la presència de companyies de prestigi internacional amb una aposta ferma per la nostra escena.

Lliga d’Escape Rooms

I aquest dimarts també es presentarà a la sala d’actes de l’espai Kesse, la LLIGA d’ESCAPE ROOM a Tarragona i la programació de “Primavera TarragonaJove“. El fenomen dels escape room ha arrasat a tot el món i Tarragona compta amb cinc sales obertes, on pels qui encara vagin despistats, consisteixen a sortir d’una habitació resolent enigmes que s’hi troben dins, fins a aconseguir la clau que obre la porta. La presentació serà a les 17 de la tarda a càrrec de Ivana Martínez, consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i David Vallès, representant de les 5 sales ESCAPE ROOM.

Final Copa Catalunya a Olot

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona disputa aquesta tarda a partir de les 19 la final Copa Catalunya. Els de Juan Merino tenen l’opció d’aixecar un títol aquesta temporada, però per fer-ho hauran de superar al Girona al Municipal d’Olot. A causa de la importància de la competició domèstica, el tècnic andalús donarà entrada als jugadors menys habituals i fins i tot als del filial, la Pobla de Mafumet. Podreu seguir la transmissió d’aquest partit a Ràdio Ciutat de Tarragona, amb tot l’equip de narració del Nàstic.

Trens a Tarragona amb el Corredor

La Generalitat consensuarà quins trens entraran a Tarragona amb el Corredor del Mediterrani. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ho ha en una entrevista a la Xarxa i ha defensat que no faran res que no estigui consensuat. A més, Font s’ha mostrat expectant davant l’anunci que ha de fer el govern espanyol, aquest dimarts, respecte a les inversions en infraestructures a Catalunya. Entre les quals hi ha el túnel del Coll de Lilla de l’A-27. Finalment, ha defensat que la dilatació dels horaris dels trajectes de l’R15 i R16 de Renfe, que es van fer el novembre per ajustar els retards, segueixen supeditats a les inversions d’Adif a la xarxa ferroviària.

PUBLICITAT